Како да нарачам

Чекор 1.
Креирајте сметка и логирајте се на 24 ЧАСА Аптека

Чекор 2.
Пронајдете ги вашите омилени производи во на веб страната

Чекор 3.
Ставете ги во кошничка (слободно може да продложите со купување)

Чекор 4.
Платете со некоја од понудените опиции и за 24 ЧАСА вашата нарачка ќе биде доставена.