AVENT ultra soft силиконска цуцла лажливка СОФТ 0-6m

Бренд:

460 ден

AVENT ultra soft силиконска цуцла лажливка СОФТ 0-6m x 2 цуцли

Количина:

Опис

Ултра софт машка цуцла со супер меки крилца кои не оставаат отисоци и задршка на влага на кожата на обравчињата.Спакувани во кутивче од отпорна пластика во кое можат да се стерилизираат во микробранова печка.

Сеуште немате прегледено производи