BIOSLINE CardioVis Pressione, 30 tableti

Бренд:

700 ден

Cardiovis Pressione е производ со екстракт од глог и маслинка кој помага во регулирање на артерискиот крвен притисок.

Количина:

Опис

Кардиовис пресионе
30 таблети

Cardiovis Pressione е производ со екстракт од глог и маслинка кој помага во регулирање на артерискиот крвен притисок. Cardiovis Pressione е производ на база на Eidrosol мешавина од плодови од маслинка и Витамин Е со екстракти од листови од маслинка и цветови и листови од Глог. Eidrosol е специфична комбинација од Витамин Е и плодови од маслинка богати со хидрокситирозол. Маслинката е корисна за одржување на крвната циркулација додека екстрактите од глог и екстрактот од листот од Малсинка го регулираат артерискиот крвен притисок.

Начин на употреба: 2 таблети дневно, препорачливо е да се земаат една наутро, една навечер со малку вода или друга течност.

Состав 2 таблети: Маслинка екстракт од листови титриран до 12% Олеуропеин 300,00мг (Олеуропеин 36,00 мг), Глог екстракт од цветови и листови Титриран до 1,8% витексин и хиперозид 150,00мг (Витексин и Хиерозид 2,70мг). Eidrosol 60,00мг мешавина од: Маслинка плодови титрирани до 12% хидрокситирозол 50,00мг (Хидрокситирозол 6,00мг), Витамин Е 10,00мг (РДА 83%), Никотинамид (Ниацин) 27,00мг (РДА 168%)

Сеуште немате прегледено производи