Botanic Oils арганово масло за сите типови на коса 100ml

330 ден

Хербална формула за брз раст и здрава коса.

Хербална формула за брз раст и здрава коса. Ја заштитува косата од надворешни влијанија, го зголемува волуменот и сјајот на косата. Помага при расчешлување и ја прави косата здрава, сјајна и лесно да се обликува.

Досега немате прегледано ниту еден производ.