DONA прашок, 20 кеси

1,200 ден

Dona содржи глукозамин сулфат. Глукозамин је амино шеќер кој ефизиолошки присутен во организмот на човекот.

Достапно за одложена нарачка

Количина:

Опис

Dona прашок, 1500 mg

За што е наменет Dona прашок, 1500 mg.
Dona содржи глукозамин сулфат. Глукозамин је амино шеќер кој ефизиолошки присутен во организмот на човекот и претставува градлив матријал за синтеза на состојките на зглобната рскавица. Механизмот на дејство на глукозаминиот не е потполно разјаснето, но се верува дека може да има поволно дејство на дегеративните процеси во рскавицата кај остеопороза.

Консумирајте Dona со храна или вода

Дома употребува растворен во чаша вода за време на оброк.

Како се употребува Dona

Доколку мислите дека Дона делува слабо или јако врз вашиот организам, обратете се кај лекар или фармацев.

Содржината во една кесичка е еднаква на 1500 mg активна супстанца, се консулмира еднаш дневно.

Глукозаминот не е наменет за лечење на акутни болни состојби. Подобрувањет при консулмација на Dona се чувствува после неколку денови или недели.

Пакување: 20 кесички

Сеуште немате прегледено производи