Направете ја нарачката во наредниве 2 hours 23 minutes и изберете БЕСПЛАТЕН ПРОИЗВОД! САКАМ ГРАТИС

ESSIAC CAJ organski 30gr

Бренд:

940 ден

Оваа формула се користи при третман и превенција од канцер, поготово женски канцер (матка, дојка …)
30gr

Количина:

Опис

Единствената формула на Д-р Рене Каисе, преку 100 год. традиција и илјадници задоволни потрошувачи.

Основата на оваа формула е зајакнување на здравите клетки и блокирање на каналите за хранење на заразените клетки при што истите слабеат и повлекуваат. Покрај антиканцер дејство и јакнење на имунитетот, оваа билна формула oвозможува и
– прочистување на крвта,
– отклонување на тешки метали и отрови од организмот,
– ги јакне коските, мускулите и лигаментите,
– здрав мозок и живци,
– го штити организмот од штетни зрачења,
– спречува создавање масни наслаги во крвните садови и го јакне срцевиот мускул
– тегоби на јетра и жолчка