Geratherm Active Control

Бренд:

2,470 ден

Geratherm Active Control – Апарат за менење на крвен притисок за подлактица (зглобен)
Гаранција 36 месеци.

Нема на залиха

Опис

Geratherm Active Control – Апарат за менење на крвен притисок за подлактица (зглобен)
Гаранција 36 месеци.

Сеуште немате прегледено производи