Geratherm Active Control+

Бренд:

3,110 ден

Апарат за мерење на крвен пртисок за надлактица. Гаранција 36 месеци

Нема на залиха

Опис

Geratherm Active Control + – Апарат за мерење на крвен пртисок за надлактица.

ГАРАНЦИЈА 36 месеци

Сеуште немате прегледено производи