Geratherm Desktop 2.0

Бренд:

2,550 ден

Geratherm Desktop 2.0 – Апарат за мерење на крвен притосок за надлактица, со голем дисплеј и идеален за повозрасни лица.

Количина:

Опис

Geratherm Desktop 2.0 – Апарат за мерење на крвен притосок за надлактица, со голем дисплеј и идеален за повозрасни лица.
Гаранција 36 месеци

Сеуште немате прегледено производи