Geratherm Easy Med

Бренд:

2,250 ден

Geratherm Easy med – Апарат за мерење на крвен притосок за надлактица
Гаранција 36 месеци

Количина:

Опис

Geratherm Easy med – Апарат за мерење на крвен притосок за надлактица
Гаранција 36 месеци

Сеуште немате прегледено производи