iDia Апарат за мерење шеќер

Бренд:

2,150 ден

Апаратот за мерење на гликоза во крвта има гаранција од 5 години од датумот на продажба.

Нема на залиха

Опис

iDia системот за следење на глукоза во крвта е алатка за ин-витро дијагностичка употреба, погоден за самотестирање. Може да го користат луѓе со дијабетес и здравствени работници за одредување на нивоата на глукоза во полна крв.

Апаратот доаѓа со 110 ленти за мерење и 110 ланцети!

Апаратот за мерење на гликоза во крвта има гаранција од 5 години од датумот на продажба.

Сеуште немате прегледено производи