IMMUNOVIS Plus, 30 таблети

Бренд:

790 ден

Иммуновис Плус таблетите се патентиран имуностимулатор кој создава специфичен имунитет кон респираторни заболувања.

Количина:

Опис

Иммуновис Плус таблетите се патентиран имуностимулатор кој создава специфичен имунитет кон респираторни заболувања.

Содржи супериорен витаминско-минерален комплекс “Superior Swiss” кој го задоволува дневниот внес на витамини и минерали во организмот.

Погоден е за лица со осетлив и намален имунитет, како и лица преосетливи на антибиотици.

Additional information

Immunovis

Immunovis Plus, Immunovis Plus Kids

Сеуште немате прегледено производи