KARDIOL + спортска торбичка

Бренд:

1,650 ден 1,430 ден

Кардиол е додаток на исхрана на база на коњак глукоманан и црвен ферментиран ориз, кој допринесува за одржување на нормални концентрации на холестеролот во крвта.

Спортска торбичка – практична и компактна за непречени спортски активности и прошетки во природа.

Количина:

Категорија:

Опис

Кардиол е додаток на исхрана на база на коњак глукоманан и црвен ферментиран ориз, кој допринесува за одржување на нормални концентрации на холестеролот во крвта.

Спортска торбичка – практична и компактна за непречени спортски активности и прошетки во природа.

Сеуште немате прегледено производи