Kondroin forte, 40 таблети

Бренд:

750 ден

Таблетите Kondroin forte ги штитат зглобните структури ја олеснуваат подвижноста и намалуваат болката.

Количина:

Шифра: 3668 Категории: ,

Опис

Таблетите Kondroin forte ги штитат зглобните структури ја олеснуваат подвижноста и намалуваат болката. Активните состојки, глукозамин-сулфат и хондроитин-сулфат, се заштитници на рскавицата-хондропротективи. Тие ја помагаат образувањето и обновата на рскавица, ја потикнуваат изградба и обнова на рскавицата и успоруваат нејзиното оштетување и пропаѓање. Ги препорачуваме за успорување на дегенеративните оштетувања на зглобовите и за подобрување после разните повреди и зголемено оптеретување на зглобовите и поврзно ткиво.

Таблетите Kondroin forte не смеете да ги користите ако сте алергични на риби.Не се препорачуваат на лица помлади од 18 години,трудници и доилки.

Земајте два пати по една таблета со малку течност со оброк.

Сеуште немате прегледено производи