Направете ја нарачката во наредниве 2 hours 28 minutes и изберете БЕСПЛАТЕН ПРОИЗВОД! САКАМ ГРАТИС

Nasalaze Cold spray

450 ден

Nasaleze Cold and Flu Blocker ги заробува, апсорбира и неутрализира бактериите и вирусите од воздухот кои се вдишуваат преку носот, и со тоа ги запира причинителите за развој на настинка и грип.

Количина:

Опис

Nasaleze Cold and Flu Blocker ги заробува, апсорбира и неутрализира бактериите и вирусите од воздухот кои се вдишуваат преку носот, и со тоа ги запира причинителите за развој на настинка и грип.

Nasaleze Cold and Flu Blocker е природен спреј (во облик на прашок) за нос, кој содржи комбинација на природна целулоза, mentha piperita и екстракт од див лук со контролиран мирис кои обезбедуваат брза заштита од бактерии и вируси.

Зошто див лук со контролиран мирис?

Екстрактот од див лук содржи големи количини на ajoen. Докажано е дека оваа состојка има одлични антивирусни својства.

Зошто mentha piperita?

Природниот ментол содржан во menthа piperita има големи антибактериски и  антивирусни својства.

  • Делува како заштита од бактерии и вируси во воздухот
  • Користете го секојдневно за да спречите појава на настинка и грип
  • Или, земете го по првите знаци на настинка и грип за да го спречите нивниот развој
  • Безбеден е и за бремени жени, доилки и деца над 3 години
  • Со освежувачки мирис и вкус на ментол
  • Делува за помалку од 3 минути.
  • Nasaleze Cold е медицинско средство Class 1 во Европа