Ocila za zastita od digitalni ekrani

750 ден

Очила за заштита од дигитални екрани

Исчисти

Количина:

Опис

Главен извор на штетната сина светлина покрај сонцето е и онаа што ја емитират нашите дигитални екрани. Од телевизори до таблети и компјутери до телефони, постојано сме изложени на неприродна сина светлина. Со носење очила за блокирање на сината светлина, можете да го ограничите количеството на сина светлина што влегува во вашите очи и да ја направите вашата употреба пријатна.

Additional information

Пол

Женски, Машки

Сеуште немате прегледено производи