Omron M2 aparat za pritisok

4,050 ден

OMRON M2 Апарат за мерење крвен притисок, за надлактица

Количина:

Опис

неправилно откривање на отчукувањата на срцето
содржи водич за завиткување на манжетната
лесно се завиткува околу рака
1 корисник x 30 меморија
Клинички потврден
Интелегентна технологија која обезбедува точно и удобно мерење на притисокот
Батерии: потребни се 4 АА батерии
Манжетна: 22-32см

Сеуште немате прегледено производи