OneTouch Select

2,500 ден

Апарат за мерење на шекер OneTouch Select со ленти за мерење!

Нема на залиха

Опис

Апарат за мерење на шекер OneTouch Select со 110 ленти за мерање и 110 ланцети!

Сеуште немате прегледено производи