Rossmax CF 701

Бренд:

3,900 ден

Апарат за притисок Rossmax Модел: CF 701, автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /DK Deluxe/

Нема на залиха

Опис

Апарат за притисок Rossmax CF 701, автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /DK Deluxe/

*“Digital Korotkoff“ технологија
*120 мемории за два корисници (време и датум)
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срцето
*Опција за поврзување со компјутер
*Просек на последни три мерења

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи