Rossmax MW 701

Бренд:

4,950 ден

Апарат за притисок Rossmax Модел: MW 701, Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /XL Deluxe/

Нема на залиха

Опис

Апарат за притисок Rossmax Модел: MW 701, Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /XL Deluxe/

*“Real Fuzzy“ технологија
*120 мемории за два корисници (време и датум)
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срцето
*Опција за поврзување со компјутер и адаптер
*Просек на последни три мерења
*Екстра големи бројки на дисплеј

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи