Rossmax S 150

Бренд:

2,850 ден

Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб Rossmax S 150, гаранција 5 години!

Нема на залиха

Опис

Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб Rossmax S 150,гаранција 5 години!

*“Smart Sense“ технологија
*90 мемории
*Автоматски вклучување на допир

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи