Rossmax TG 380

Бренд:

550 ден

Апарат за мерење на температура Rossmax TG 380. Гаранција 5 години!

Нема на залиха

Опис

Апарат за мерење на температура Rossmax TG 380. Гаранција 5 години!

*Аларм за зголемена температура
*Автоматско исклучување
*Мерење за 10 секунди
*Флексибилен врв
*Водоотпорен

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи