Serrapeptase, 30 kapsuli (na LENTA)

770 ден

Dr.Viton – Serrapeptase помага во намалување на воспалението и болката поради неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои се одговорни за болката од воспалените ткива.

ГО ДЕЛИМЕ

Овој производ може да го нарачате на лента.

Оригинално пакување

Оригинално пакување
(-513 ден)

Сакам на лента

Сакам на лента
Вкупно при нарачка:

Dr.Viton – Serrapeptase е супериорен протеолитички ензим со моќни природни антивоспалителни својства

Dr.Viton – Serrapeptase помага во намалување на воспалението и болката поради неговата способност да го блокира ослободувањето на амините кои се одговорни за болката од воспалените ткива.

Dr.Viton – Serrapeptase промовира здрав инфламаторен и имун систем, поддржувајќи го здравјето на зглобовите заштитувајќи ги поврзувачките ткива на лигаментите и тетивите. Исто така им помага на вашите бели дробови и респираторен систем да функционираат поефикасно, со што се промовира целосна благосостојба.

Dr.Viton – Serrapeptase ја обновува вашата кожа, го елиминира црвенилото, акните, го спречува предвремено стареење, брчките, неизедначениот тен… буквално го отстранува мртвото ткиво, оставајќи го само здравото ткиво, односно го согорува и отстранува единствено воспаленото ткиво на вашата кожа. Моќта на овој природен ензим во третирање на проблемите со кожата е огромна.

Dr.Viton – Serrapeptase е изведен од изолирана бактерија, сератија Е15. Во неговата органска форма тој е најден во дигестивниот систем на свилената буба како моќен ензим.

Dr.Viton – Serrapeptase главно е користен заради неговите анти-инфламаторни својства, па така е користен за помош на многу различни видови на воспаленија, болка и инфекции, од болно грло до болка предизвикана од ефектите на атеросклерозата – хронична инфламација на артериските ѕидови, предизвикувајќи тие да се зацврстат и задебелат. Симптомите на артeросклерозата се намалена циркулација, болка во градите, срцеви удари, па дури и ненадејно запирање на работата на срцето.

Dr.Viton – Serrapeptase е ензим кој е корисен како дневна превенција и третман за мноштво здравствени проблеми.

Здравствените бенефити на Dr.Viton – Serrapeptase:

Ги намалува воспаленијата
Против атеросклероза
Против хронично црвенило
Помага во повреди кои предизвикале траума на ткивата
Болка, задршка на вода и оток
Помага против појава на цисти на градите
Помага при инфекции во ушите, носот и грлото
Помага при синдром на карпал тунел
Чувар на здравјето на срцето
Против синузитис
Третман при мозочен удар и превенција

Досега немате прегледано ниту еден производ.