Alkalax таблети, 20 таблети

Бренд:

70 ден

АЛКАЛАКС-ТАБ е лаксатив со локално дејство кој нежно ги стимулира мускулите на дебелото црево. Ова доведува до брзо олеснување на…

Количина:

Опис

Состав
5 mg bisacodyl

Фармацевтска форма
гастрорезистентни таблети

Дејство
АЛКАЛАКС-ТАБ е лаксатив со локално дејство кој нежно ги стимулира мускулите на дебелото црево. Ова доведува до брзо олеснување на опстипацијата, помагајќи му на телото да го врати својот вообичаен ритам.

Индикации
АЛКАЛАКС-ТАБ се користи за олеснување на запек (отежнато празнење на цревата). Може да се користи во болница за празнење на цревата пред породување, операција или пред радиолошки испитувања.

Пакување
20 таблети

Сеуште немате прегледено производи