Articoka sok 200ml

Бренд:

520 ден

SALUS сокот од АРТИЧОКА 200мл се произведува од свежи пупки од цветот на артичока.

Количина:

Опис

SALUS сокот од АРТИЧОКА 200мл се произведува од свежи пупки од цветот на артичока. Тегобите при варењето во нашите модерни времиња се широко распространети, особено т.н. дисептички тегоби во горниот дел на стомакот. Симптомите се на пр. притисок во стомакот, надуеност, гасови. Причини за истите е храна полна со маснотии и високо-калорична храна (често поврзана со конзумирање на алкохол). Сето ова може да доведе до пречки во функционирањето на системот црн дроб – жолчка. Жолчниот сок не се создава во доволни количини за да се сварат внесените хранливи маснотии.

Сеуште немате прегледено производи