Aspirator za nos

Бренд:

450 ден

Becutan KIDS VITS аспиратор за нос е медицинско средство наменето за безбедно отстранување на секретот од носот.

Количина:

Опис

Becutan KIDS VITS аспиратор за нос е медицинско средство наменето за безбедно отстранување на секретот од носот по пат на нежно вшмукување на секретот и на слузта на бебето. Секое парче содржи спсорбирачки филтер што ја задржува слузта со што се гарантира хигиената.

Сеуште немате прегледено производи