BIOSLINE MAGNESIO Completo, 90 tableti

Бренд:

840 ден

Магнезиумот придонесува за нормална функција на нервниот систем и нормална функција на мускулите.

Количина:

Опис

ЗА нормална функција на нервниот систем и мускулите

Магнезио Марино 90 таблети

Содржи 3 соли на магнезиум: пидолат, цитрат и морски магнезиум добиен со евапорација од морка вода. Магнезиумот придонесува за нормална функција на нервниот систем и нормална функција на мускулите. Збогатен со Actilight®, пробиотски влакна растворени во краток ланец од фруктоолигосахариди. Actilight® е заштитен бренд на Tereos – Франција.

Начин на употреба:

1 до 4 таблети дневно со малку вода далеку од оброк.

Состав 4 таблети:

Магнезиум 400,00 мг (106% РДА)

Сеуште немате прегледено производи