BIOSLINE PROSTEL, 30 kapsuli

Бренд:

1,160 ден

Додаток во исхрана со џуџеста палма, рузмарин, ликопен, цинк и селен.

Количина:

Опис

ПРОСТЕЛ

30 меки капсули

Додаток во исхрана со џуџеста палма, рузмарин, ликопен, цинк и селен.

Простел е додаток во исхраната добиен во лабораториите за истражување во Биос Лајн со екстракт од Џуџеста Палма и Рузмарин, Цинк, Селен и Ликопен.

Џуџестата Палма има плодови со темно црвена боја и црвениот домат богат со ликопен се важни екстракти за нормално функционирање на простатата; Цинкот допринесува заштита на клетките од оксидативен стрес, додека Селен како минерал е важен за сперматогенеза. Формулата е збогатена со екстракт со рузмарин со антиоксидативно дејство.

Начин на употреба: 1 капсула дневно во текот или по оброк со малку вода.

Состав 1 мека капсула:

Џуџеста палма, маслен екстракт од плодови 320,00мг, Рузмарин – маслен екстракт од листови титриран до 3% со дитерпени 20,00мг, Домат екстракт од плодови титриран до 15% со ликопен 13,34мг, Чист ликопен 2,00мг, Цинк 10,00мг (РДА100%), Селен 55,00мцг (РДА 100%).

Сеуште немате прегледено производи