HYALURON, 30 капсули

Бренд:

1,120 ден 1,020 ден

Препаратот соджи 30 капсули со 70 mg хијалуронска киселина, 30 mg коензим Q10 и витамин Ц кои придонесуваат за нормалното формирање на колагенот и за нормална функција на кожата..

Количина:

Опис

ЗА ЗДРАВА И ВИТАЛНА КОЖА

Препаратот соджи 30 капсули со 70 mg хијалуронска киселина, 30 mg коензим Q10 и витамин Ц кои придонесуваат за нормалното формирање на колагенот и за нормална функција на кожата. Биотин + цинк одат во прилог на одржувањето на нормалната и здрава кожа.

Со текот на годините, количината на хијалуронска киселина во телото природно се намалува. Околу 25-тата година од животот природната способност на кожата да се регенерира се намалува.

Хијалуронската киселина е ендогена супстанца слична на гел, која се произведува главно во специјални клетки на сврзното ткиво. Хијалуронска киселина се наоѓа и во кожата и има својства за поврзување со вода. Хијалуронската киселина е исто така компонента на синовијалната течност.

Состојки:
Хијалурон 70 mg
Коензим Q10 30 mg
Витамин Ц 40 mg
Биотин 100 µg
Цинк 5 mg

Дозирање: 1 капсула дневно

Сеуште немате прегледено производи