Entan, 30 капсули

Бренд:

510 ден

Entan – за подобрување на крвоснабдувањето во мозокот, периферната циркулација…

Количина:

Опис

Entan – за подобрување на крвоснабдувањето во мозокот, периферната циркулација (има посебно поволен ефект врз малите крвни садови) и подобрување на слухот. ЕНТАН капсулите се употребуваат при: нарушена циркулација на ретината (го намалува отокот и оштетувањето на клетките од ретината), хронична венска и лимфна инсуфициенција на долните екстремитети: варикозни вени ( проширени вени), улцери, оштетување на периферните крвни садови, вртоглавица и зуење во ушите, отоци по операција или траума, атеросклероза на крвните садови во мозокот и после мозочен удар и намалена меморија и концентрација.

Сеуште немате прегледено производи