FisioEnema раствор за ректална употреба

410 ден

Количина:

Опис

FisioEnema е 250мл изотоничен солен раствор за ректално испирање.

Наменет е за чистење на цревата, како фекални импакции, пред рендгенски и ендоскопски прегледи, хируршки зафати, гинеколошки или цревни прегледи или пред породување.

Сеуште немате прегледено производи