Fresubin® Protein Energy Drink, 4 flakoni

Бренд:

1,080 ден

Нутритивно комплетна, високо калориска (1.5 kcal/ml), високо протеинска (27% енергија) перорална течна храна со специјална медицинска намена, без влакна.

вкус: ванила

Количина:

Категорија:

Опис

Нутритивно комплетна, високо калориска (1.5 kcal/ml), високо протеинска (27% енергија) перорална течна храна со специјална медицинска намена, без влакна.

За пациенти со зголемени протеински и енергетски потреби.

Само за ентерална употреба.

Не е погоден за деца помали од 1 година.

Мора да се користи само под лекарски надзор.

Претпазливо да се употребува кај деца помали од 6 години.

За дополнување на исхраната:

  • 2–3 шишиња
  • 600–900 kcal

Производот не е погоден за комплетна исхрана односно единствен извор на нутриенти.

 

Сеуште немате прегледено производи