ISOMAR Occhi капки за очи, 10ml

180 ден

Ги чисти и хидрира очите, благодарение на нежната формулација базирана на морска вода, хијалуронска киселина и екстракти од билки.

ISOMAR Occhi капки за очи / Isomar kapki za oci / Исомар капки за очи /

Олеснување за црвени очи
Isomar Occhi, благодарение на нежната формулација базирана на морска вода, хијалуронска киселина и екстракти од билки, секојдневно ги чисти и хидрира очите за брзо олеснување.

Isomar Occhi може да се користи и со контактни леќи.
ИЗОТОНИЧЕН РАСТВОР НА МОРСКА ВОДА: ја има истата концентрација на солен раствор како и нашите телесни течности (0,9% во NaCl), ја чисти окуларната површина со отстранување на бактерии и туѓи тела.

ХИАЛУРОНСКА КИСЕЛИНА: ја навлажнува очната површина за брзо навлажнувачко дејство и продолжена благосостојба.

РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ: корисни за смирување на црвенилото и алергиските симптоми.
МУЛТИДОЗИ: Отворете го пакувањето, извадете го шишето и капнете 1-2 капки во окото. Шишето може повторно да се затвори и преостанатиот раствор може повторно да се употреби во рок од три месеци од првото отворање

ОЧНА БАЊА: исчистете ги очите пред употреба, наполнете ги до половина и нанесете ги на отвореното око, држејќи ја главата навалена напред; импресионирајте ја главата со осцилирачко движење за подобро ширење на течноста на окото. Повторете ја операцијата на другото око со обновување на течноста.
Никогаш не ја истурајте содржината на капачето за очи во шишето по употреба.

Досега немате прегледано ниту еден производ.