Kamagel, 40gr

Бренд:

180 ден

Kamagel е наменет за ублажување на благи кожни воспаленија после сончање, прекумерно потење, убод од инсекти, изгореници од медузи, бричење, наместо облоги за оток и нагмечувања.

Количина:

Опис

Kamagel е наменет за ублажување на благи кожни воспаленија после сончање, прекумерно потење, убод од инсекти, изгореници од медузи, бричење, наместо облоги за оток и нагмечувања.

Сеуште немате прегледено производи