Killer BUZZ- Alka protiv komarci

Бренд:

330 ден

Има два различни рефили кои имаат заштита во тек на 30+30 дена.

Количина:

Опис

АЛКИ ПРОТИВ КОМАРЦИ ЗА ДЕЦА СО ДИЗАЈН НА ЧАСОВНИК
Aлка против комарци за деца „Клик Клак“ со многу интересен дизајн часовник.

Има два различни рефили кои имаат заштита во тек на 30+30 дена.

Сеуште немате прегледено производи