M Comb – чешел за вошки

Бренд:

710 ден

M Comb – чешел за отстранување на вошки и гниди. Косата треба да биде чиста, и доколку е густа и долга, треба прво да бдиде…

Количина:

Опис

M Comb – чешел за отстранување на вошки и гниди.

Упатство за употреба:

Косата треба да биде чиста, и доколку е густа и долга, треба прво да бдиде исчешлена со обичен чешел. Чешлањето треба да се одвива полека и внимателно.

Врвовите на иглите треба да ја допираат кожата на главата, а првиот дел на иглите, по можност, да се движи што поблиску до коренот на косата. Чешелот е најефикасен кога се движи спортивно од насоката на растење на косата.

Одржување

Ставете го чешелот под млаз вода, ставете му некој детергент и со обична игла поминете низ иглите од долу кон врвот на иглите.

Сеуште немате прегледено производи