NIP Сет чинии 4 во 1

Бренд:

420 ден

Сет чинии 4 во 1

Количина:

Опис

• Рамен облик, лесен за складирање

• Закривен надворешен ѕид и заоблен раб кој овозможува лесно вадење на храната со лажичка.

• Идеален за на пикник или за во градина Наменето за бебиња поголеми од 6 месеци +

• 0% BPA

• Дијаметар: 19cm

Сеуште немате прегледено производи