Omega 3 + CoQ10, 60 капсули

Бренд:

1,745 ден

Nutraxin Omega 3 + CoQ10; посебна формула која што содржи Коензим Q-10, заедно со Омега-3 масни киселини. Коензим Q-10 е универзален антиоксидант за човечкото тело.
EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето.

60 kapsuli

Количина:

Опис

Nutraxin Omega 3 + CoQ10; посебна формула која што содржи Коензим Q-10, заедно со Омега-3 масни киселини. Коензим Q-10 е универзален антиоксидант за човечкото тело.
EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето.
DHA придонесува за нормална функција на мозокот.
DHA придонесува за нормална функција на окото.
Факти за суплементот:
Единечна доза: 2 меки желатински капсули
• Вкупно рибино масло 1300 mg
• EPA (Еикозапентаноична к-на) 468 mg
• DHA (Докозахексаноична к-на) 312 mg
• Други омега-3 масни к-ни 130 mg
• Вкупно омега-3 масни к-ни 910 mg
• Коензим Q10 200 mg
Останати состојки:
Мека желатинска капсула, деионизирана вода, завлажнувач (глицерол), антиоксиданс (екстракт богат со токоферол), титан оксид, Понсо 4R.
Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Како додаток во исхрана, да се земе 1 мека желатинска капсула до два пати дневно, по можност со оброк.

Сеуште немате прегледено производи