PREGNAZON Complete 60 капсули

Бренд:

1,120 ден

Препаратот Прегназон Комплет содржи 60 капсули и претставува идеална формулација, која обезбедува омега-3, ЕПА/ДХА масни киселини,збогатен со оптимални хранливи состојки и фолна киселина .

Количина:

Опис

Препаратот Прегназон Комплет содржи 60 капсули и претставува идеална формулација, која обезбедува омега-3, ЕПА/ДХА масни киселини,збогатен со оптимални хранливи состојки и фолна киселина .

ДХА масната киселина придонеусва во одржуањена нормалена функција на мозокот и одржување на нормален вид. Специјално се формулирани и внимателно избалансирани за да ја обезбедат препорачаната дневна доза на фолна киселина која придонесува за нормален раст на плодот.

Овој производ содржи железо кој ако премногу го земате може да му наштети на вашето бебе. Оваа количина на железо може да предизвика благо вознемирување на желудникот кај лица кои имаат чувствителен желудник.

Дозирање

Една капсула на ден со храна. Да не се надминува препорачаната дневна доза, освен ако не е поинаку советувано од соодветно квалифику­ва­но лице. Се советува Pregnazon Complete да се зема на полн стомак

Сеуште немате прегледено производи