Probiota Advanced, 60 таблети

Бренд:

1,350 ден

Формулата збогатена со инулин нуди максимална жива бактерија.

Количина:

Опис

Nutraxin Probiota Advanced имаат технологија со три слоја за полесно пренесување на активните пробиотици во високи дози за заштита од ефектите на топлина, влажност, воздух и стомачни киселини. Формулата збогатена со инулин нуди максимална жива бактерија.
Овој суплемент содржи пробиотични микроорганизми. Пробиотичните микроорганизми помагаат при регулирање на дигестивниот тракт и го подржуваат имунолошкиот систем.
Факти за суплементот:
Единечна доза: 2 таблети
• Инулин 40 mg
• Lactobacillus Acidophilus 1,25 милијарди
• Lactobacillus Rhamnosus 1,25 милијарди
• Bifidobacterium Bifidum 1,25 милијарди
• Bifidobacterium Longum 1,25 милијарди

Останати состојки:
Микрокристална целулоза, магнезиумски соли на масни киселини, титан диоксид, талк, силиконски диоксид, пропилен гликол, основен метакрилат кополимер
Не содржи потенцијални алергени како: шеќер, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи.
Конзерванси и засладувачи не се употребуваат при производство.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Како додаток во исхрана, препорачано е да се земе 1-2 таблети дневно со многу вода.

Сеуште немате прегледено производи