Refemin, 30 капсули

Бренд:

305 ден

Цимифуга овозможува олеснување на тегоби во менопауза како што се топли бранови, потење, немир и раздразливост.

Количина:

Шифра: 4811 Категории: ,

Опис

REFEMIN капсули
Диетски производ

Цимифуга овозможува олеснување на тегоби во менопауза како што се топли бранови, потење, немир и раздразливост. Се употребуваат и при пореметување на менструалниот циклус кај девојки и млади жени,а исто така ги ублажува предменструалните и дисменороични тешкотии.

Пакување: 30 капсули
1 капсула содржи: 10 мг сув екстракт на ризомот Цимицифуга рацемозаПроизводител: ФИДИФАРМ ХРВАТСКА
Земја на потекло: Швајцарија
Упатство за употреба: 1 до 2 капсули на ден во тек на оброк

Сеуште немате прегледено производи