Remove Maxi Set 52CT – Ленти со ладен воск за депилација 52 парчиња

280 ден

Искористете ја можноста на Лентите со ладен восок !
Remove Лентите со ладен восок направени се спрема вашиот тип на влакна , без разлика на типот на кожа.

 

Искористете ја можноста на Лентите со ладен восок !
Без разлика на вашиот тип кожа, дизајнирани се идеално спрема структурата на влакното влакното, Remove Лентите со ладен восок овозможуваат да имате мека и мазна кожа до 4 седмици дури и кај дебелите тврдоглави влакненца кои се кратки околу 1,5 mm.

СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ :
Remove Лентите со ладен восок направени се спрема вашиот тип на влакна , без разлика на типот на кожа.

Има 3 типа :

-Тенки влакна

-Нормални влакна

-Цврсти влакна
Не содржат resin, парабени, минерални масла и шеќери.

ПАКУВАЊЕТО СОДРЖИ :
– 20 Ладни Ленти за Тело
– 8 Ладни Ленти за Лице
– 8 Ладни Ленти за под Пазуви
– 8 Ладни Ленти за Бикини зоната
– 4 Painn-less Пред -депилациски Марамчиња
– 4 Remove После -депилациски Марамчиња депилациски

Досега немате прегледано ниту еден производ.