Rossmax BE 701

Бренд:

3,650 ден

Апарат за притисок Rossmax Модел: BE 701 Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб.

Нема на залиха

Опис

Апарат за притисок Rossmax Модел: BE 701 Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб.

*“Smart Sense“ технологија
*120 мемории за два корисници (датум и време)
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срце
*Екстра големи бројки на дисплеј
*Просек на последни три мерења
*Опција за поврзување на компјутер

Гаранција 5 години!

Сеуште немате прегледено производи