Vitamix vitamin C 500 + Zinc +Se + D3, 30 tableti

Бренд:

330 ден

Vitamix Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО го подржува здравјето и имунолошкиот систем со вистинска формула на неопходни витамини.

30 таблети

Количина:

Опис

Vitamix Витамин С + ЦИНК + СЕЛЕН + D3 ДЕПО, помага при:

Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.
Ги штити клетките од оксидативен стрес.
Го намалува чувството на замор и исцрпеност.
При ментален и физички стрес.
Придонесува за нормална когнитивна функција

Состав:

Во 1 таблета                         Во 2 таблети

Витамин С300 mg600 mg
Цинк5 mg10 mg
Селен50 µg100 µg
Витамин D5 µg10 µg

Употреба: Земете 1-2 таблети на ден со чаша вода.

Сеуште немате прегледено производи