JAMIESON ZINC 10mg Regular Strength

250 ден

Цинкот помага во одржување и правилно функционирање на имуниот систем, во зачувување на видот, како и за здрави коски, коса, нокти и кожа.

 

JAMIESON ZINC 10mg Regular Strength – Џејмисон Цинк

Цинкот помага во одржување и правилно функционирање на имуниот систем, во зачувување на видот. И за здрави коски, коса, нокти и кожа.

  • Состав на 1 таблета: Елементарен цинк (глуконат) 10 mg
  • Начин на употреба – возрасни: Земете 1 таблета дневно со оброк.
  • Пакување: 100 таблети

Досега немате прегледано ниту еден производ.