Термометар Kikka Boo – Classi

Бренд:

1,890 ден

Бесконтактен термометар со растојание од 3-5 см.

Количина:

Категорија:

Опис

• Бесконтактен термометар со растојание од 3-5 см.
• Два режима на работа – тело и површина.
• Брзо и прецизно мерење – 1 секунда.
• Опсег на мерење :
– телесна температура: 32,0 ° С – 42,0 ° С
– површина: 0,0 ° С – 100,0 ° С.
• Автоматско исклучување.
• Интелигентен систем за тревога на аларми, во зависност од пријавената температура.
• Мемориска функција – зачувува 99 записи за мерење.
• Читање на температурата на – ° C / ° F
• Производот користи 2×1,5V AAA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Комплетот вклучува – 1 инфрацрвен термометар, 1 упатство и чантичка за складирање.
• Димензии на производот: 17x9x5 cm.
• Димензии на пакувањето: 15x8x5 cm.

Сеуште немате прегледено производи