ЈBanz Chameleon очила за сонце сина во зелена боја 4-10 години

Бренд:

1,650 ден

JBanz Chameleon ! (Сина во Зелена)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во сенка! Изработени се од поликарбонат и се флексибилни и лесни за носење.Колку фенси е ова!🤩 Стаклата нудат 100% УВ заштита, и поларизирани леќи за потполна заштита и чиста слика.

Количина:

Опис

JBanz Chameleon ! (Сина во Зелена)
Рамките на овие наочари ја менуваат својата боја веднаш при изложување на сончеви УВ зраци,и ја враќаат назад основната боја штом се сокријат во сенка! Изработени се од поликарбонат и се флексибилни и лесни за носење.Колку фенси е ова!🤩 Стаклата нудат 100% УВ заштита, и поларизирани леќи за потполна заштита и чиста слика.

  • 100% УВ А/УВ Б заштитни леќи (УВ400)
  • Стакло Категорија 3 што нуди висока заштита од рефлектирачки сончеви зраци
  • Трајни поликарбонат леќи со офталмолошки квалитет
  • Рамката за очила за сонце е изработена од издржлив пластичен материјал
  • Бојата за очила за сонце на децата се менува одново
  • Работи на кој било UV извор на светлина
  • Тестирани и поседуваат Сертификат по интернационални стандарди за безбедност и квалитет
  • Возраст: деца од 4-10 години.

Сеуште немате прегледено производи