NEVENA BABY – Шампон, 250ml

115 ден

Производот е наменет за секојдневна употреба, за одржување хигиена на нежната детска коса и кожа.

NEVENA BABY – Шампон

Производот е наменет за секојдневна употреба, за одржување хигиена на нежната детска коса и кожа. Единствената формулација на шампон со благи активни компоненти, го заштитува надворешниот слој на кожата, а на косата му дава здрав и сјаен изглед.

 

Досега немате прегледано ниту еден производ.