ANDROPEAK АНДРОПИК, 60 капсули

3,600 ден

ANDROPEAK® помага при природно стабилизирање на нивото на тестостероните и нормализирање на формирањето на сперматозоиди.

Количина:

Опис

Повторно повеќе мажественост со АНДРОПИК
ANDROPEAK® е додаток на храна од билки и се состои од екстракти од високи дози од семе од тилчец. Фенугрик е по потекло од Персија и е познат по своите заживувачки ефекти илјадници години. Со подобрената PRO ACTIVE Formula®, витамин Б6, цинк, железо и НОВ селен ги зајакнуваат овие својства. ANDROPEAK® го промовира енергетскиот метаболизам и на тој начин го поддржува имунолошкиот систем.

ANDROPEAK® помага при природно стабилизирање на нивото на тестостероните и нормализирање на формирањето на сперматозоиди. Резултатот е поголема виталност и мажественост.

Селен
Селенот и го дава името на новата PRO ACTIVE Формула. Бидејќи со своите високо ефективни својства ги подобрува квалитетите на PRO ACTIVE Formula® од АНДРОПИК®. Овој суштински микроелемент придонесува значително за нормално формирање на сперматозоиди и стабилизирање на имунолошкиот систем. Селенот штити и од оксидативен стрес.

Цинк
Цинкот е основен микроелемент, тој е активатор и дел од многу ензими. Во ACTIVE-PLUS FORMULA® од АНДРОПИК® игра важна улога со своите различни позитивни својства за поддршка на регенерацијата, перформансите и издржливоста. Особено, придонесува за одржување на нормалното ниво на тестостерон во крвта и за нормална функција на имунолошкиот систем.

Железо
Железото е друга компонента на ACTIVE-PLUS FORMULA® од АНДРОПИК®, и е еден од микроелементите и е витална супстанца за организмот. Придонесува за нормален енергетски метаболизам , нормално формирање на црвени крвни зрнца и хемоглобин и е вклучен во транспортот на кислород. Покрај тоа, железото придонесува и за нормалната функција на имунитетниот систем и ги штити клетките од оксидативен стрес.

Витамин Б6
Витаминот Б6 (пиридоксин) е еден од витамините растворливи во вода и дава важен придонес во регулирањето на хормоналната активност. Тоа е од суштинско значење за дејството на многу ензими и има различни функции кои влијаат на метаболизмот на есенцијалните аминокиселини, формирањето на црвен пигмент во крвта и нервниот и имунолошкиот систем.
Тој е компонента на ACTIVE-PLUS FORMULA® од АНДРОПИК бидејќи придонесува особено за нормална енергија, протеини и гликоген метаболизам, за регулирање на хормоналната активност и за нормална функција на имунолошкиот систем.

Сеуште немате прегледено производи