Avent Анти Колик шише 330мл пластично со силик. Цуцла 3+ месеци

Бренд:

485 ден

Анти Колик шише 330мл пластично

Количина:

Опис

Новото АНТИКОЛИК шише со специјален Air free вентил дизајниран да редуцира голтање на воздух од страна на бебето а со тоа и појава на стомачни колики

Анти Колик шише 330мл пластично со силик. Цуцла 3+месеци

Шифра: SCF 816/17

Сеуште немате прегледено производи